П'яний киянин торгував з рук бойовими гранатами (ФОТО)

У Києві чоловік напідпитку запропонував продавцеві магазину купити у нього бойові гранати. Три РГД-5 і Ф-1 киянин нібито знайшов на вулиці.

Поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який пропонував продавчині цілодобового магазину в Києві придбати у нього бойові гранати.

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Києві.

Поліцейські прибули в магазин, розташований на вул. Йорданській на Оболоні, за сигналом "Тривога", що надійшов на пульт централізованого спостереження.

Продавчиня магазину повідомила, що чоловік напідпитку поклав на вітрину поліетиленовий пакет і запропонував їй придбати гранати.

Отримавши відмову, незнайомець пішов.

Неподалік від магазину поліцейські помітили схожого за описом чоловіка.

З собою у нього був поліетиленовий пакет, в якому правоохоронці виявили три корпуси гранати РГД-5 і корпус гранати Ф-1 та запали до них.

Правопорушником виявився місцевий житель, 1960 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронних органів. За його словами, гранати він нібито знайшов на вулиці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Лівий берег

зброя маразм кримінал київ абзац

Знак гривні
Знак гривні