Бойовиків ДНР лякають дівчатами-викрадачками (ФОТО)

Українські Матахарі: на позиціях бойовиків помітили листівки про "дівчат-агенток", які викрадають найманців "ДНР".

На позиціях бойовиків помітили листівки із застереженням не знайомитися в інтернеті через загрозу потрапити на "жінку-агента", яка може заманити на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомив фонд "Повернись живим", який вивчив відео, зняте на позиціях НВФ "Спарта" в районі Донецького аеропорту.

За версією окупантів, завербовані українськими спецслужбами жінки нібито знайомляться з бойовиками в соцмережах, а потім з "використанням психотропних речовин" заманюють їх на підконтрольну Україні територію. Як приклад наводять історію бойовика на ім'я Ігор Солод, затриманого поблизу Зайцевого. У березні 2018-го бійці 24 ОМБр дійсно затримали 42-річного диверсанта "ДНР" з таким ім'ям. Відео допиту бойовика показали національні телеканали, окупант мав при собі документи. За словами Солода, він служив у лавах "ДНР" гранатометником з 2015 року. У полон здався після того, як заблукав і закінчилися патрони.

"10 березня 2018 року в результаті знайомства із завербованою жінкою-агентом і через застосування психотропної речовини Силами спеціальних операцій ЗСУ захоплений у полон військовослужбовець ДНР Солод Ігор Вікторович. Тепер його використовують у пропагандистських цілях. За українським законодавством, йому загрожує 15 років в'язниці", - повідомляє текст листівки "ДНР".

Далі стверджується, що з 2014 року так було викрадено 26 найманців "ДНР" і "ЛНР". Сімох з них "закатували в застінках СБУ", 14 ув'язнили на тривалі терміни, а ще п'ятеро зникли.


Російський офіцер Сазонов створив на Донбасі "агентурну мережу" з жінок (ВІДЕО)

Лівий берег

донеччина україна

Знак гривні
Знак гривні