Всупереч анекдотам, Троєщина та Борщагівка - серед менш кримінальних районів Києва (ІНФОГРАФІКА)

Поліція веде статистику за адміністративними районами, й Деснянський - на останніх щаблях. Лідирує за злочинами Солом'янський район, де розташований вокзал і де, ймовірно, й фіксується найбільше крадіжок, шархрайств і пограбувань. Також Солом'янка - це ринок і вокзал "Кардачі" та початок того, що у народі називають Борщагівкою (хоч основна її, історична частина - у Святошинському районі, який належить до найменш кримінальних).

Дані поліції зібрали Сєгодня та Хмарочос.

Майже три чверті всіх зафіксованих злочинів - крадіжки

На Печерську не зафіксували жодного вбивства за рік.

Найпоширенішими є майнові злочини, зокрема, крадіжки. Загалом, згідно зі статистикою, за рік у Києві сталося 28,5 тисяч крадіжок і пограбувань. Торік цей показник складав 35,5 тисяч.

Слід зазначити, що не всі такі злочини фіксуються поліцією – у деяких випадках співробітники, що приїжджають на виклик, радять постраждалим не писати заяву.

Та, якщо все ж вірити статистиці поліції, за рік кількість крадіжок на Троєщині зменшилася вдвічі, а розбійних нападів – утричі.

Зате кількість крадіжок у Солом’янському районі зросла на 1000. Тут розташовані Центральний залізничний вокзал та станція Караваєві дачі.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

інфографіка київ кримінал

Знак гривні
Знак гривні