Російський офіцер Сазонов створив на Донбасі агентурну мережу з жінок (ВІДЕО)

Контррозвідка СБУ опублікувала фрагменти опитування однієї з луганських жінок, яка була інформатором і коханою підполковника військової розвідки РФ Олександра Сазонова.

"Більшість інформаторів – жінки. Знаю, як він з ними поводиться. Мої гроші закінчилися – почалися сварки. Він бив мене", – розповіла луганська коханка підполковника Сазонова.

Як повідомляє Цензор, жінка розповіла подробиці діяльності спецгрупи Сазонова, завдання якій ставило керівництво Південного оперативного командування ЗС РФ у Луганську.

За словами жінки, вона познайомилася з Сазоновим у ресторані. Він представився їй співробітником "прокуратури ДНР".

"На той період я, мабуть, дуже влаштовувала Сашу. Крім стосунків, у мене були нормальні доходи, і я періодично допомагала йому грошима в ті моменти, коли вони в нього раптово закінчувалися. Гроші йшли на ресторани, йшли на кафе, на різноманітні п’янки-гулянки. Близько року – поки в мене були хороші гроші, поки я добре заробляла, на прохання Саші знімала для них будинок, який вони використовували як базу для роботи. Будинок за адресою Вінницька, 15. Я його підшукала, потім оплачувала комуналку. До того моменту, поки не почалися проблеми на роботі і доходи не впали", – розповідає жінка.

ВІДЕО СБУ

Що саме такі інформаторки могли розповідати офіцеру розвідки, не повідомляють.

луганщина сбу росія

Знак гривні
Знак гривні