Люди, що виділяють гроші Зеленському з бюджету Росії, вважають його корисним для Росії (ЦИТАТИ)

"Я бачив його ролик про похорон Порошенко. По-моєму, йому навпаки треба дати орден дружби. Зрозуміло, що вони всі там змінюють свої позиції, але мені здається, на сьогоднішній момент діяльність Зеленського корисна для Росії, тому що він топить Порошенко, який дійсно русофоб. Уявіть, якщо Зеленський виграє ці вибори. Навпаки це добре", – вважають у Раді при Мінкультури РФ, яка впливає на виділення грошей на проекти Зеленського з державного бюджету Росії.

Про це заявив заступник голови цієї Ради при Мінкульті РФ Павєл Пожигайло, йдеться в російському виданні Говоріт Москва.

Одна з компаній, якими через офшор володія Зеленський – «Грин филмс» – не тільки плідно працює в Москві й продюсує фільми, але й успішно перемагає на конкурсі за кошти держбюджету Росії для своїх кінострічок.

Зеленський відповідає Схемам на запитання про свою брехню

Павєл Пожигайло пояснив, що Зеленський вийшов з компаній, які йому належать, і перевів їх в офшори, бо зобов'язаний це зробити, але "ми" (Росія) "повинні спокійно солідно не реагувати на провокації" та не припиняти його фінансування.

Повністю на "Говоріт Москва"

корупція коломойський зеленський росія бізнес

Знак гривні
Знак гривні