iPay та Mastercard запустили швидкі грошові перекази з ЄС в Україну

Як ідеться у прес-релізі, сервіс онлайн платежів iPay.ua, Mastercard і польський провайдер платіжних послуг Fenige запустили нову послугу грошових переказів: відтепер власники європейських карток Mastercard можуть переказувати гроші на українські Mastercard-картки за одну хвилину.

Сервіс, як зазначено, дає можливість надіслати кошти у євро, доларах США, британських фунтах стерлінгів і польських злотих. Отримати кошти за новою послугою можна в гривні, євро та доларах США. На день сервіс дозволяє переказувати від 1 до 1000 євро, а впродовж місяця – не більше 5000.

«Новий сервіс звільняє від необхідності перевозити готівку з-за закордону, що особливо актуально для мільйонів українців, які працюють за межами України», – повідомила Наталія Кангіна, керівниця напряму digital продуктів Mastercard Europe SA в Україні.

Повідомляється, що комісію сплачує лише відправник, вона становить 2% + 1 євро від суми переказу з урахуванням курсу конвертації валют. За словами керівника сервісу онлайн платежів iPay.ua Євгена Веліканова, комісія сервісу в середньому вдвічі менша за послуги глобальних операторів грошових переказів.

Здійснити переказ можна з будь-якого пристрою на сторінці послуги «Переказ грошей з Європи в Україну».

Хмарочос

єс технології україна суспільство польща робота

Знак гривні
Знак гривні