42 тисячі людей на Донеччині лишилися зовсім без води

У Донецькій області зупинилася Горлівська фільтрувальна станція, в результаті чого Торецьк і сусідні селища залишилися без води. Про це повідомляє регіональне управління ДСНС.

У неділю, 16 грудня, о 22:00 надійшла інформація про втрати води на водопроводі "Горлівка - Торецьк", у результаті чого Горлівській фільтрувальній станції №2 зупинили подачу води з водопроводу. На цей момент зупинено централізоване водопостачання міст Торецьк і Залізне, селища Північне і Південне.

Станом на 6:00 17 грудня без централізованого водопостачання залишаються 42 813 людей.

За даними ДСНС, у Торецькому резервуарі на цей момент залишається 2 500 кубометрів води. За потреби вода буде подаватися погодинно з резервуара. У разі вичерпання запасів питної води обіцяють організувати її підвезення.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що бойовики на лінії розмежування намагалися підірвати водопровід Сіверський Донець - Донбас. При обстеженні місцевості військові знешкодили саморобні вибухові пристрої, закладені під ним. По цих трубах питна вода надходить у Торецьк, Горлівку, Донецьк та інші населені пункти Донецької області.

ЛБ

донеччина

Знак гривні
Знак гривні