Власником каналу 112 став медведчуківець. Вже офіційно

Телеканал "112 Україна" змінив власника. Ним став народний депутат Тарас Козак, наближений до Віктора Медведчука. Про зміну власника йдеться на сайті телеканалу.


Раніше ми писали так: "Є підозра, що канал 112 став власністю Медведчука (КАДРИ)"

Попередній власник - німець Едуард Катц (який, цілком імовірно, був підставною особою) - заявив про вихід з медіа-бізнесу в Україні і продав канал Козаку, - пише ЛБ.

"Це велика відповідальність. Я впевнений, що ми зможемо закріпити лідерські позиції каналу в інформаційному сегменті і зробити його одним із найкращих телеканалів України. Обіцяю забезпечити безперебійну роботу каналу, незважаючи на тиск з боку влади. І, звісно, гарантую відсутність будь-якого втручання в редакційну політику", - заявив Козак, якому належить також канал NewsOne.

Нагадаємо, що під брендом "112 канал" ховаються шість телерадіокомпаній: ІА "112 Україна", "ТВ-Вибір", "Партнер-ТВ", "Новий формат", "Аріадна-ТВ", "Лідер-ТВ".

На одну з них записана супутникова ліцензія каналу. П'ять інших телекомпаній у 2011 році перемогли в конкурсі на місця в цифровому мультиплексі МХ-5, призначеному для регіональних і місцевих мовників. Згодом ці компанії змінили власників, і замість п'яти окремих регіональних телеканалів на їх частотах запустився де-факто загальнонаціональний канал "112 Україна".

медведчук путін змі пропаганда

Знак гривні
Знак гривні