Каштан-соловейко, пес-каштан, каштан-Кий, ще один каштан-Кий, каштан-герой, каштан-їжачок, просто каштан? Голосують за талісман Києва (ФОТО)

Талісман стане частиною туристичної символіки міста. На сайті talismankyiv.com.ua розпочалося голосування за один із 10 варіантів талісману Києва, яке триватиме до 19 грудня.

Рівень конкурсних робіт викликав певний скепсис у соцмережах:

Ось усі варіанти:

Пес Каштанчик. «Цей пес народився і виріс у Києві. Він з дитинства любив гратися стиглими київськими каштанами, тому й отримав таке ім`я».

«Герой Каштан – це сучасний титан. Важливо розуміти, що ми не хочемо робити людини з головою каштана, або подібне примітивне лялькове переодягання».

«Кий — засновник, Хорив — спортсмен, якому цікаві всі сучасні види спорту й активний спосіб життя. Щек використовує свої сили в науці й розвитку, а Либідь завжди дбала про затишок, дозвілля та енергію міста».

Ще один каштан Кий - щоб мало не здалося.

«Образ птахи КІ символізує свободу, багатогранність і безмежність (глобальність)».

Чому саме “Чорний квадрат”? Все геніально просто! “Чорний квадрат” — це сам Київ!»

Каштан Соловейко. «Під час створення туристичного талісмана Києва ми вирішили піти нестандартним шляхом: одразу об’єднавши навідомійший зелений символ квітучості міста – каштан, та святу і вільну пташку – соловейка, як символ високого натхнення, нездоланності та неперевершеного таланту».

Кіт Гід. «Це незалежна і волелюбна істота, наділена мудрістю і спокоєм, що дуже підходить нашому місту».

«Чому саме Їжак-каштан? — запитаєте Ви. Ну, по-перше, це красиво!»

Хмарочос

краса київ курйоз гумор

Знак гривні
Знак гривні