В центрі Києва запрацювала відокремлена смуга для громадського транспорту. Довелось евакуювати припарковані джипи (ФОТО)

Для того, щоб по фізично відокремленій смузі справді могли почати ходити тролейбуси й автобуси - довелося спершу фізично прибрати тих, до кого не доходить:

Евакуація відбувається за рахунок власника

«Через регулярні масові порушення правил паркування на вулиці Шота Руставелі було встановлено делінеатори, що відокремили смугу громадського транспорту від інших. Однак через несвідомі дії окремих громадян та організацій декілька днів рух смугою було заблоковано. Наразі співробітники Центру разом з екіпажами патрульної поліції забезпечують роботу смуги, тролейбуси та автобуси рушили нею», – заявив директор КП "Київдорсервіс" Віктор Черній.

Делінеатори встановили на вулиці Шота Руставелі наприкінці листопада. У КМДА також анонсували облаштування виділених смуг на бульварі Лесі Українки і на бульварі Тараса Шевченка.

До цього часу перша в Києві виділена делінеаторами смуга громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі не функціонувала через запарковані автівки.

Хмарочос

транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні