УЗ знімала у людей гроші, але так і не видала квитки

При купівлі квитків через сайт, Укрзалізниця знімала у людей гроші, проте багатьом через "підвисання" системи так і не видавалися квитки.

В онлайн-системі придбання квитків "Укрзалізниці" стався масовий збій: незважаючи на стягнення необхідної суми, документи на проїзд користувачі не отримали. Ці проблеми із сервісом вже підтвердили й у самій компанії.

У соцмережах це викликало хвилю обурення серед користувачів сервісу онлайн-продажу квитків УЗ. Так, чимало юзерів пишуть, що оплатили квитки, однак не отримали документів для проїзду, а потім і гроші не було повернуто.

Люди обурені ситуацією, яка склалася в "Укрзалізниці", й наголошують, що такий ажіотаж перед новорічними святами в компанії могли б передбачити.

Більше реакцій - на УНІАН

Згодом "Укрзалізниця" на своїй сторінці у Facebook повідомила, що налагодила роботу сервісу онлайн-замовлення квитків booking.uz.gov.ua. Наразі сервіс працює ще з обмеженнями, проте нібито клієнти вже почали отримувати свої квитки або ж гроші, які не вдалося отримати раніше через некоректну роботу.

залізниця скандал технології

Знак гривні
Знак гривні