Українець Гвоздик став чемпіоном світу з боксу, а його суперник, вже екс-чемпіон - у реанімації після нокауту (ВІДЕО)

Олександр Гвоздик виграв найголовніший боксерський поєдинок у своїй професійній кар'єрі. Нокаутом у 11 раунді він завоював титул чемпіона світу за версією WBC. Адоніс Стівенсон втратив пояс чемпіона світу в бою з українцем й перебуває в реанімації у критичному стані.

31-річний харків'янин став четвертим чемпіоном світу серед чинних українських боксерів-професіоналів. На цю мить титулами володіють Олександр Усик (абсолютний чемпіон у важкій вазі), Василь Ломаченко (легка вага, WBA) і Артем Далакян (найлегша вага, WBA).

41-річний Стівенсон потрапив до лікарні відразу ж після бою проти 31-річного українця, хоча раніше такої детальної інформації про стан здоров'я вже екс-чемпіона світу у напівважкій вазі не було.

"Новини про стан Стівенсона. Рідні Адоніса і представника промоутерської групи Івона Мішеля разом з ним. Повідомляють, що він у критичному стані в реанімації в лікарні, куди потрапив після бою проти Олександра Гвоздика.

Не буде жодних коментарів найближчим часом. Просять їх зрозуміти в бажанні залишити деякі речі непублічними", - повідомляється у twitter Івон Мішель, промоутера канадського боксера.

Відео з нокаутом, яке доступне на ютуб (на жаль, з паскудним музичним супроводом):

канада україна бокс спорт абзац

Знак гривні
Знак гривні