Заарештували Барабошка у справі про Tinder-скандал із поліцейським та студенткою

30 листопада Печерський районний суд Києва обрав для блогера Олександра Барабошка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у справі Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко.

Відповідне рішення оголосив суддя Олег Білоцерківець.

«Суд ухвалив: задовольнити клопотання прокуратури і обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 3 мільйони 43 тисячі гривень», – оголосив суддя.

Блогер перебуватиме під арештом до 29 січня 2019 року.

Запобіжний захід Барабошку обирали на закритому судовому засіданні, аби запобігти розголошенню відомостей про особисте сімейне життя, а також обставини, що можуть принижувати гідність особи.

Нагадаємо, 29 листопада правоохоронні органи затримали політтехнолога Володимира Петрова у справі Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко.

30 листопада головна військова прокуратура повідомила про підозру Петрову і блогеру Олександру Барабошку.

Якщо згадувати кампанії, в яких Барабошко брав участь в команді "медіакіллера" Володимира Петрова, то одразу постають вибори в Одесі. тоді він був "Супер Маріо".

На початку листопада оприлюднили інформацію, що нібито заступник глави департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко погрожував дівчині, яка відмовилася вступати з ним в інтимний зв'язок.

Наталя Бурейко повідомила про це на своїй сторінці Facebook, хоча пізніше пост видалила і додала наступне:

"Я не мала ніяких підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший. Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини. Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань. Я приношу свої вибачення Олександру Варченку і членам його сім'ї ".

За матеріалами Детектор медіа, Знай

корупція змі пропаганда

Знак гривні
Знак гривні