Они у нас это - не фурычат: Оприлюднено переговори російського командування з російськими моряками, які атакували українських (АУДІО)

Генеральний штаб Збройних сил України опублікував переговори російського командування з екіпажами прикордонних кораблів Російської Федерації. Судячи із діалогів, на флоті РФ бардак ще той.

Аудіо, оприлюднене Генштабом на сайті Міноборони:

"Радіоперехоплення, як фактологічний доказ цілеспрямованої агресивної ескалації ситуації у Чорному та Азовському морях відповідно до вказівок військового та військово-політичного керівництва Російської Федерації", - говориться у коментарі Генштабу ЗСУ.

Після інциденту російська влада в односторонньому порядку закрила Керченську протоку для проходу цивільних суден.

Секретар Ради Національної Безпеки та Оборони Олександр Турчинов під час засідання РНБО запропонував ввести в Україні воєнний стан на 60 діб.

Президент України Петро Порошенко підтримав пропозицію воєнного комітету винести на РНБО окреме рішення про звернення до Верховної Ради та запровадити воєнний стан.

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко наголосила, що введення воєнного стану не скасовує майбутні президентські вибори.

армія азов росія агресія

Знак гривні
Знак гривні