Затримали снайпера за підозрою в убивстві Храпаченка під час Майдану

Правоохоронці затримали снайпера Національної гвардії за підозрою в убивстві активістів Євромайдану на вул. Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року. Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах, - передає ЛБ.

Снайпера затримали наприкінці жовтня, на початку листопада суд заарештував його на 60 діб. Прізвище затриманого не повідомляють в інтересах слідства.

За даними агентства, слідство встановило, що підозрюваний 20 лютого 2014 року об 11:28 вистрілив в активіста Євромайдану, театрального режисера Олександра Храпаченка, який разом з іншими людьми перебував на вул. Інститутській. Від поранення Храпаченко загинув.

Йдеться про одного зі снайперів групи "Омега", розміщених на території клубу Кабінету Міністрів України. 31 жовтня поточного року після проведених експертиз і досліджень снайпера "Омеги", діючого військовослужбовця Нацгвардії, затримали за місцем проживання.

Нагадаємо, раніше цього тижня Генпрокуратура направила в суд матеріали справ стосовно двох екс-"беркутівців", які зараз продовжують службу в правоохоронних органах.

майдан кримінал

Знак гривні
Знак гривні