Перший сніг призвів до максимальних заторів по всьому Києву. Не всі водії замінили шини? (ФОТО)

У всіх районах Києва 10-бальні затори через перший у цьому сезоні снігопад. На дорогах столиці трапилося близько п'ятдесяти ДТП практично водночас.

"ДТП з постраждалими і перекиданням у Києві на початку Гостомельської траси: на місце їдуть швидка і поліція. Всього по місту від початку снігопаду понад 50 аварій, чотири - з постраждалими", - йдеться у повідомленні dtp.kiev.ua.

Згідно з сервісом Google Maps, практично усе місто стоїть у заторах. Ускладнено рух у центрі, Набережним шосе, Повітрофлотським проспектом, вулицями Вадима Гетьмана, Олени Теліги, проспектом Перемоги, Кільцевою дорогою, на Софіївській Борщагівці.

Снігопад у столиці розпочався близько 09:30 і відтоді посилюється.

У "Київатодорі" повідомили, що на дороги вже виїхала снігоприбиральна техніка.

Нагадаємо, напередодні у ДСНС попередили, що у Києві 14 листопада очікується утворення снігового покриву до 6 см. Рятувальники закликали громадян обережно поводитись з обігрівальними приладами у дні різкого похолодання, а водіїв - замінити гуму й у жодному разі не виїжджати у місто на літніх шинах.

Обговорюючи причини аварій у Фейсбуці, багато хто вважає, що виною аварій, як правило, стає літня гума, яку багато хто з автомобілістів не замінив.

Одне з ДТП через сніг - на Гостомельській трасі перекинулось авто

За матеріалами Лівого берега

ДТП природа погода транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні