200 українців знову застрягли в аеропорту. Перевізник Yanair

Близько 200 українських туристів – клієнтів Join Up другу добу не можуть вилетіти з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Туроператор обіцяє, що всіх туристів 8 листопада відправлять в Україну.

Один з туристів, Олександр, розповів Громадському, що їхній рейс мав вилетіти 7 листопада о 19:10, але представники перевізника — Yanair — заявили, що на літаку «сталася бійка», тому він не полетить.

«Нас заселили у поганий готель — «клоповник», а сьогодні (8 листопада — ред.) сказали, що ми вилетимо в Україну», — сказав Олександр.

За його словами, туристів привезли в аеропорт, але знову не відправили в Україну.

«Хотіли заселити знову у «клоповник», але люди піднялися й сказали, що не поїдуть туди. Нам спочатку погрожували поліцією, як представники перевізника Yanair, так і представники туроператора Join Up, а потім пообіцяли нормальний готель. Зараз ми їдемо туди», — розповів Олександр.

У компанії Join Up підтвердили Громадському, що туристи не вилетіли з Єгипту.

«Туристам було надано розміщення в готелі, звісно, за рахунок компанії. Частина туристів вже сьогодні вирушає (в Україну — ред.) рейсом о 19:00, а друга частина вирушить також сьогодні о 21:40».

У прес-службі зазначили, що не отримували скарг від туристів щодо готелю. Стосовно причин затримки рейсу в Join Up заявили, що це не входить в їхню компетенцію й потрібно звертатися до перевізника.

авіація скандал туризм

Знак гривні
Знак гривні