В Головпоштамті на Майдані тепер - Rozetka (ФОТО)

Другого листопада у будівлі Головпоштамту на Майдані Незалежності відкрили магазин Rozetka, повідомляє Хмарочос із посиланням на репортаж AIN.

Всі фото Ольги Закревської, AIN

Розміщені на фасаді вивіски з новим дизайном логотипу, розробленим агенцією Fedoriv, – чорно-білі та без суцільного тла. Це відповідає новим правилам розміщення вивісок. Навпроти центрального входу до магазину поклали червону доріжку.

У приміщенні дві зали, 26 вікон видачі товарів та 11 терміналів самообслуговування. Зали оформили в новорічному стилі. Є окрема зона для геймерів, де можна протестувати приставки, ігрові миші тощо.

Rozetka виграла тендер на приміщення Головпоштамту площею 1 510 кв. м у серпні. Згідно з угодою, магазин платитиме 1 млн грн на місяць. Ремонт обійшовся майже у 17 млн грн. Раніше в орендованому приміщенні розташовувалося інтернет-кафе «Укрпошти».

«Наші конкуренти не повірили, що тут можна зробити магазин. Тут важке приміщення: старі комунікації, багато ремонту і складна конфігурація», – розповів співзасновник «Розетки» Владислав Чечоткін.

київ бізнес

Знак гривні
Знак гривні