У Львові збудують палац спорту з лижним спуском з даху (МАКЕТ)

У Львові на Сихові побудують Палац спорту. Відповідне рішення депутати львівської міськради ухвалили 30 жовтня, пише «Твоє місто».

Для будівництва спорт комплексу виділили ділянку площею 1,87 га на проспекті Червоної Калини. Вартість робіт – 985 мільйони гривень. Проект замовило ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке було створене три тижні тому. Для цього було внесено зміни до бюджету розвитку на поточний рік, й депутати виділили один мільйон гривень для фонду комунального підприємства. Тепер воно зобов’язане провести міжнародну закупівлю та визначити підрядника. Будівництво розпочнуть у 2018 році, і воно триватиме три роки.

Згідно з проектом окремі частини будівлі можуть працювати самостійно. Авторами проекту стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін»: Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб.

Загальна площа будівництва становить 14 623 м кв. Майбутній спорткомплекс використовуватимуть для занять з регбі, гандболу, баскетболу, волейболу та водного поло. На даху, за планом, буде схил, по якому можна спускатися на лижах, а впродовж однієї зі сторін – конвеєрний підйомник.

Для реалізації проекту Львів залучатиме кошти, підписуючи партнерські угоди.

Хмарочос

Знак гривні
Знак гривні