СБУ затримала у Львові торговців зброєю (ФОТО)

У підозрюваних знайшли цілий арсенал - з цього приводу згадується відомий анекдот про вуйка: "А гвинтівка у вас є? - Та звідки! - А калаш? - Та ви що! - А гранати? - Ой, падонько, які гранати! - Ну добре, а БТР? - (цокає язиком) От чого нема, того нема".

Служба безпеки України затримала у Львові чотирьох осіб за підозрою в торгівлі зброєю. У підозрюваних знайшли великий арсенал, - пише ЛБ з посиланням на прес-службу СБУ.

Під час розслідування хмельницька СБУ встановила, що продажем зброї займається міжрегіональна злочинна група, до складу якої, зокрема, входять представники добровільних воєнізованих формувань. Було задокументовано продаж ними двох автоматів, двох пістолетів з набоями, трьох гранат РГД-5 і близько сотні патронів різного калібру.

Під час наступної операції з продажу автомата з патронами і пістолета підозрюваних затримали.

Були проведені обшуки в трьох областях, під час яких знайшли великий арсенал зброї: десятки автоматів і пістолетів, вибухівку, гранати, сотні патронів, запчастини та комплектуючі. Перевіряють інформацію про можливе використання цієї зброї в диверсіях.

БІЛЬШЕ ФОТО

зброя сбу львівщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні