Військовий літак Су-27 розбився на Вінниччині. Пілоти загинули

У районі села Уланів (Вінницька обл.) у вівторок вдень під час виконання навчально-бойового польоту впав літак Су-27 УБ з бортовим номером 70 cерійний номер: 96310424040 Збройних сил України
Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ. Літак упав близько 17 години.

"Сьогодні, близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник) під час виконання навчально-бойового польоту впав літак Су-27. Здійснюються пошуково-рятувальні заходи", - йдеться в повідомленні Генштабу.

«Із жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, було виявлено тіла двох пілотів. Обставини інциденту з'ясовуються», — зазначили в Генштабі.

Зазначимо, що спочатку в Генштабі повідомили, що один із загиблих — військовий Збройних сил України, інший — службовець Повітряних сил США.

Пізніше на сторінці відредагували повідомлення та залишили інформацію про двох загиблих без вказання громадянства.

Літак впав під час міжнародних навчань «Чисте небо – 2018», зазначає «Український мілітарний портал». Також повідомляють про знайдені уламки літака неподалік села Пагурці.

Міжнародні авіаційні навчання «Чисте небо — 2018» в Україні розпочались 9 жовтня та триватимуть до 19. У них бере участь США, Румунія, Польща, Бельгія, Данія, Велика Британія та Північна Ірландія, Нідерланди, Греція та Естонія.

Цензор, Громадське, Мілітарний портал

армія вінниччина авіація

Знак гривні
Знак гривні