Газ для гарячої води киянам уже пустили

"Нафтогаз" почав постачати газ "Київтеплоенерго": підприємства підписали договір на постачання газу на підставі мирової угоди.

НАК "Нафтогаз України" сьогодні почав постачати газ КП "Київтеплоенерго". Сторони підписали договір на базі мирової угоди, затвердженої раніше Господарським судом Києва.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу", - передає ЛБ.

Згідно з угодою, "Київтеплоенерго" буде отримувати газ на пільгових умовах, визначених урядом для виробників тепла, що забезпечують тепловою енергією населення та інші захищені категорії споживачів.

Одночасно з підписанням договору "Нафтогаз" надав "Київтеплоенерго" номінації на другу декаду жовтня. Тому "Київтеплоенерго" може відновити гаряче водопостачання в Києві й своєчасно почати опалювальний сезон.

"Договір з "Київтеплоенерго" укладено на тих умовах, які прямо визначені законодавством. Ми пропонували це компанії ще навесні. Ми сподіваємося, що коли в інших містах хтось буде міняти керівника теплопостачальним підприємством, усі необхідні дії будуть вжиті заздалегідь, щоб не викликати незручностей споживачам" , - зазначив перший заступник голови правління "Нафтогазу" Сергій Перелома.

Нагадаємо, мирова угода передбачає перехід боргу "Київенерго" Ахметова на суму близько 2,4 млрд гривень до комунального "Київтеплоенерго". Сторони погодилися, що питання штрафних санкцій, за якими ще не завершилися судові процеси, не є предметом регулювання мирової угоди й будуть вирішуватися окремо в судовому порядку.

ахметов жкг скандал суд київ

Знак гривні
Знак гривні