Знову з'явилася реклама Ситника невідомого походження, схожа на чорний піар

У київському метрополітені з'явилася нова реклама очільника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. На білому плакаті написане ім'я очільника НАБУ Артема Ситника та цитата: «Дайте мені ще один шанс. Наступного разу я точно викрию топ-корупціонерів».

Також під цитатою Ситника вказані назви двох організацій: «Чесне Слово» і «Національна безпекова Платформа».

Керівник громадської організації «Чесне Слово» Володимир Омельчук повідомив Громадському, що його організація офіційно не замовляла рекламу Артема Ситника в метрополітені.

«Офіційно ми її не замовляли», — сказав Омельчук.

Проте він додав, що нині в організації створили робочу групу, яка детальніше вивчить ситуацію. Поки що в організації офіційно не готові заперечити або ствердити свою причетність до розміщення реклами.

Омельчук додав, що рекламу Артема Ситника, яка з'явилася 1 жовтня, офіційно замовила його організація.

У Національному антикорупційному бюро Громадському повідомили, що нині з'ясовують інформацію щодо появи реклами в метрополітені.

З компанією ТОВ «Мік+», яка займається розміщенням реклами в столичному метро, зв'язатися не вдалося — у компанії систематично не беруть слухавки.


Нагадаємо, 1 жовтня у київському метрополітені з’явилася реклама Національного антикорупційного бюро від імені її очільника Артема Ситника. НАБУ заявило, що непричетне до її розміщення

.

маразм скандал корупція вибори ситник

Знак гривні
Знак гривні