Тролінг: СБУ показала Наливайченку, як вона співпрацює з шаманами (ВІДЕО)

Служба безпеки України відреагувала на заяву свого колишнього керівника Валентина Наливайченка про те, що СБУ співпрацює з шаманами та іншими людьми з екстрасенсорними почуттями.

СБУ зняла ось такий відеоролик:

СБУ на своїй сторінці у Facebook опублікувала відео під назвою «Шаман», де припускає, що Наливайченко співпрацює з магами: «Не виключаємо, що мова в інтерв’ю могла йти про особистих позаштатних радників В. Наливайченка у 2014-2015 роках. Враховуючи це, ми здійснили реконструкцію можливої подібної співпраці. Під час зйомок жоден «консультант» – шаман, ворожка, екстрасенс, чаклун, маг, відьма не постраждали».

Привід від Наливайченка:

7 вересня видання «Страна» опублікувало інтерв’ю екс-глави СБУ Валентина Наливайченка. Журналістка запитала, чи правдива інформація, що в структурі СБУ працюють спеціально навчені люди, які на магічних кулях допомагають розслідувати особливо складні справи.

Відповідь Наливайченка: «Не кулі. Є в одній галузі фахівці (щоправда, я не знаю, що зараз там натворили штабісти Порошенка), які дійсно на відстані можуть визначати настрої, поведінку, а іноді й думки людей, які цікавлять спецслужби. Але це не магія. Фахівці, які володіють певними вміннями. Але вони не можуть маніпулювати. Можуть тільки зчитувати, і то, якщо ми знаємо, хто нас цікавить. Вони можуть «намалювати портрет», дати певні характеристики про терориста, наприклад, чи треба його брати сьогодні, щоб уникнути теракту, або можна почекати до завтра».

Заборона

наливайченко краса сбу гумор

Знак гривні
Знак гривні