Упс. Росія на конференції ОБСЄ вже закликала покарати Україну за вбивство Шарія

Як відомо, Шарій - проросійський блогер, наразі живий.

11 вересня у Варшаві (Польща) відбувалася конференція ОБСЄ. На цьому заході виступала російська делегація, члени якої вимагали покарати Україну за вбивство блогера Анатолія Шарія, який наразі живий.

Cтрашнувато, правда

Про цю ситуацію розповіла виконавча директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк: «Це істерика. Міжнародна конференція ОБСЄ, після нашого виступу пішли кучкою виступати путінські маріонетки – дружина Клименка, співробітниця холдингу Весті, яка виступила від кишенькового клименківського ГО, та дружина Шарія, в одязі від найдорожчих світових брендів. Російська делегація їм активно аплодувала. А потім у своєму виступі росіяни закликали покарати Україну за убивство Шарія. Видно, мали на увазі Шеремета, але я б на місці Шарія дуже напружилась. Мало що, методичку переплутали».

Хто такий Шарій?

Український відеоблогер, відомий своїми проросійськими та українофобськими поглядами, у минулому – журналіст. Він критикує українську владу, ЗМІ та персоналії, пов’язані з Україною. У 2012 році отримав політичний притулок у Литві, точне місце проживання приховує.

шарій маразм росія

Знак гривні
Знак гривні