Нацгвардієць запобіг самогубству 16-річної дівчини, яка виконувала завдання гри Синій кит (ФОТО)

У Запоріжжі військовослужбовець 9-го полку Нацгвардії України запобіг самогубству 16-річної дівчини, яка мала намір стрибнути з греблі ДніпроГЕС.

31 серпня близько 6 години військовослужбовець 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України старший солдат Леонід Стукало врятував дівчину, яка збиралася стрибнути з греблі.

"Інцидент стався на греблі Дніпровської ГЕС. Леонід їхав своєю машиною і помітив самотню дівчину, яка стояла на огороджувальних перилах греблі. Військовослужбовець негайно зреагував і зупинив автомобіль за 100 метрів від дівчини, щоб не налякати її. Обережно підійшовши до неї, Леонід переконав дівчину не вкорочувати собі віку і допоміг їй перелізти через перила на проїжджу частину. Дівчина плакала і не могла пояснити свій вчинок", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець відвіз молоду дівчину до Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, де з'ясувалося, що вона зникла з дому 2 дні тому і виконувала завдання гри "Синій кит", де останнім завданням було стрибнути з греблі.

За матеріалом Цензора

армія запоріжжя мвс суспільство

Знак гривні
Знак гривні