У Херсоні для піару депутата з урочистостями відкрили туалет (ФОТО)

У Херсоні урочисто з розрізанням стрічки та іншим подібним антуражем відкрили туалет в обласному драматичному театрі: "сприяв" відкриттю місцевий бізнесмен та депутат Валерій Боржков.

Туалет ремонтували тиждень. Боржков допоміг відремонтувати лише одну вбиральню – інші театр ремонтує своїм коштом. На урочисту подію прийшли співробітники театру. Також відбулося перерізання червоної стрічки, а інформацію про відкриття туалету поширили на сторінці драмтеатру в Facebook:

Також повідомляється, що керівництво театру проводить ремонти в театрі, уникаючи торгів на сайті «Прозорро». Наприклад, у червні минулого року керівництво обласного театру уклало дві угоди на однакові суми для реконструкції системи кондиціонування та вентиляції залу для глядачів ХОАМДТ ім. М. Куліша. Одна з угод укладена 14 червня 2017 року з фірмою «Атмосфера-клімат» на суму 868 975 гривень. 15 червня театр уклав ще одну угоду на таку ж суму з тією ж фірмою «Атмосфера-клімат». У такий спосіб театр роздробив закупівлю, щоб уникнути відкритих торгів.

Заборона

маразм херсонщина

Знак гривні
Знак гривні