Матюки й погрози вломити. Що буде, якщо курити марихуану перед новою поліцією Києва (ВІДЕО)

"Ти що, ***, ***їв перед поліцією план курити? Тобі спершу вломлять, а потім посадять..." Хлопець в центрі Києва вдавав, наче курить марихуану, перед поліцією. Результати перевершили очікування, - передає Хмарочос.

"Соціальний експеримент, або вся правда про реформу", - так цю історію назвала сторінка Громадський контроль, яка оприлюднила відео (втім, окрім цього відео, іншої правди про реформу немає):

Хлопець сів на тротуар перед машиною патрульної поліції і почав робити з пластикової пляшки пристрій для куріння, засипав туди м’яту з паперового згортка, підпалив і почав затягуватись. Всі ці дії відбувались на очах у поліції.

Поліцейські одразу відреагували та підійшли до хлопця.

«Ось там райвідділ, ми туди зараз з тобою пройдемося і ти здивуєшся, зрозумів? Тобі спершу вломлять, а потім посадять за 309-ою або 307-ою. Ти поїхав би прямо у СІЗО, зразу»:

Проте патрульний запропонував молодику альтернативу – викинути «підозрілий» пакет у смітник. Пранкер зізнається, що в пакеті звичайна м’ята, і заявляє про приховану відеозйомку. Далі патрульні встановлюють особу і наполягають на поверхневому обшуку, бо припускають, що він міг «вживати заборонені речовини».

поліція київ

Знак гривні
Знак гривні