У євробляхерів винні всі, крім них - які знали, що порушують закон, але сподівалися, що якось та буде (ТОЧКА ЗОРУ)

"Євробляхери" заблокували центр Києва, висунувши владі дві вимоги:

1) ввести єдину ставку на розмитнення євроблях на рівні 300 доларів;

2) скасувати всі урядові рішення, які були ухвалені з метою наведення порядку у цій сфері (мова йде про Постанову КМУ, якою синхронізувалися дві бази данних - поліцейську і митну. Це дозволяє поліцейським набагато легше притягнути до відповідальності ЄВРОпорушника).

Власники "сірих євроблях" заблокували центр Києва, спричинивши затори по всьому місту (ВІДЕО)

Свою точку зору висловлює політолог Віктор Таран:

Замість того, щоб боротися за адекватну легалізацію своїх авто та обов'язок виконувати українське законодавство, вони продовжують боротися за право і далі порушувати закон, який їм не подобається.

При цьому винні у них всі - Президент, Гройсман, Продан, Южаніна, депутати.

Окремо винні кияни та всі ті, хто їх не підтримує - а це, в тому числі, громадяни, які чесно заплатили всі податки, коли купували машини на українських номерах (!). Громадяни, які не порушують закон і, м'яко кажучи, здивовані тим шантажем, який їм влаштовують "євробляхери."

Тобто, у них винні ВСІ - окрім них самих. Тих, хто безпосередньо порушив і щодня порушує закон.

Але, шановні бляхери, давайте будемо обєктивними. Кожен із вас, коли ввозив "євробляху", чудово знав, що порушує закон. При цьому, кожен із вас думав, що "якось-то воно буде." По факту - не вийшло.

То можливо, євробляхери, вам варто припинити боротися за відставку урядовців та скасування урядових постанов, а переходити у конструктивне русло?

Наприклад, приєднатися до роботи в парламентських комітетах, де наразі зареєстровано два законопроекти, спрямовані на вирішення ситуації.

Як на мене, на комітетському майданчику можна набагато краще і швидше знайти формулу компромісу.

Звісно, ви можете й далі намагатися всіх шантажувати. Але тоді не дивуйтеся, що ви втрачаєте суспільну підтримку, а влада наведе порядок так, як вважає за потрібне.

Тому що з терористами, шантажистами та порушниками законів переговорів не ведуть.

протести податки опініон транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні