Трамп заявив, що ядерної загрози КНДР більше нема (+ВІДЕО)

Президент США Дональд Трамп за підсумками зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином заявив, що ядерної загрози з боку Північної Кореї більше не існує.

Про це він написав у Twitter, - передає Громадське.

«Щойно приземлився — довга поїздка, але тепер всі можуть почувати себе значно безпечніше, ніж у той день, коли я вступив на посаду. Північна Корея більше не становить ядерної загрози. Зустріч з Кім Чен Ином була цікавим і дуже позитивним досвідом. Північна Корея має великий потенціал для майбутнього!» — написав Трамп.

За його словами, до його приходу до влади люди припускали, що США може розгорнути війну з Північною Кореєю, але тепер нібито все інакше.

«Президент Обама казав, що Північна Корея є нашою найбільшою і небезпечною проблемою. Тепер ні — сьогодні спіть спокійно», — додав Трамп.

Нагадаємо, 12 червня Дональд Трамп уперше зустрівся з Кім Чен Ином на сінгапурському острові Сентоса.

Президент США та лідер Північної Кореї підписали «дуже важливий та всеосяжний документ», деталі якого наразі не розголосили.

Трамп повідомив, що переговори з КНДР відбулися краще, ніж будь-хто міг очікувати.

Як повідомлялося, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин під час перемовин не відповів на запитання, чи відмовиться його країна від ядерної зброї.

сша трамп кндр

Знак гривні
Знак гривні