Майкл Щук про замміністра охорони здоров'я Лінчевського і рак: Як приготувати мізки виборця (ВІДЕО)

Беремо заяву заступника міністра охорони здоров'я, ретельно перемішуємо, й уже перекручену поливаємо соусом Ляшка.

Рецепт від кулінарної зірки Джейміслави Оліверченко:

Нагадаємо: «Заступник міністра Олександр Лінчевський приносить вибачення за емоційні вислови, неприпустимо невдало використані під час його доповіді для опису проблеми, що зачіпає надто чутливі питання для пацієнтів, їхніх близьких та небайдужих громадян», – заявили в МОЗ.

Як пише Радіо Свобода, 2 червня на сайті «Онкологічний портал України» з'явилася стенограма виступу Лінчевського під час засідання Рахункової палати у відповідь на запит голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольги Богомолець.

Згідно з нею, Лінчевський заявив: «Щодо ефективності. Щодо нерезультативності і неекономності використання грошей. У сухому залишку 25 відсотків пацієнтів, власне, помирають. Тобто, кожен четвертий лікується за кордоном неефективно. Друзі, колеги! Це рак. Вони всі помруть. Вони всі помруть без варіантів. І ефективність цієї програми є нуль відсотків. Ті проблеми, тобто ті онкологічні захворювання, які, власне, потребують трансплантації кісткового мозку, вони закінчуються смертю. Рано чи пізно».

змі гумор пропаганда

Знак гривні
Знак гривні