Прикордонники в Борисполі мімікрують під фанів Ліверпуля й Реалу (ФОТО)

Українські прикордонники зустріли гравців команд «Ліверпуль» та «Реал Мадрид» з обличчями, на яких були намальовані кольори емблем футбольних клубів.

24 травня британський ФК «Ліверпуль» прибув до аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни) – там їх зустріли прикордонники з червоно-білими обличчями. Гравці іспанського «Реала» прилетіли у «Бориспіль», де українські правоохоронці розмалювали себе у синьо-біло-золоті кольори.

Ця ініціатива має назву Shocking Welcome – «шокуюче привітання».

«Оскільки Україна ще не є частиною Шенгенської зони ЄС, ретельний паспортний контроль по прильоту в Київ може створити певні незручності для деяких європейських футбольних вболівальників… Якщо певні затримки все-таки виникнуть, ми сподіваємось, що завдяки проекту Shocking Welcome вони не вплинуть на позитивний настрій гостей фіналу Ліги Чемпіонів», – пояснив автор проекту Геннадій Курочка.

Так само зустрічатимуть і вболівальників в аеропортах «Бориспіль» та «Київ» (Жуляни). Для цього розмалюють обличчя близько 80 прикордонників. У залах прибуття обладнають місця для селфі, де всі охочі зможуть зробити фото зі співробітником прикордонної служби.

Нагадаємо, що в рамках акції планували розфарбувати також і поліцейських, але передумали.

Хмарочос

футбол краса гумор

Знак гривні
Знак гривні