КМДА заперечує повернення фанами квитків на Лігу Чемпіонів через завищені ціни на житло

Про це на брифінгу заявив радник заступника голови КМДА, головний представник КМДА з питань, пов’язаних із проведенням фіналів ЛЧ УЄФА Андрій Мирошніченко, - передає Громадське.

«Розмови про те, що хтось здав квитки… Хотів би побачити, де вони накопичили ці дві тисячи квитків, непотрібних для уболівальників. Вже були спроби додзвонитись і до «Реала», і до «Ліверпуля». Там просто сприймають це як жарт — що є вільні квитки, від яких відмовляються вболівальники», — зазначив він.


Ціни на житло під Лігу Чемпіонів росли скрізь, але Київ переплюнув цілий світ (ІНФОГРАФІКА)

Мирошніченко переконаний, що всі охочі зможуть знайти спосіб дістатись до Києва, а більшість уболівальників прилітає та відлітає того ж дня.

«І це не питання Києва чи України. Це традиція фіналу Ліги чемпіонів. Так само відбувалось минулого року. Вночі більшість уболівальників відлітає», — наголосив Мирошніченко та висловив упевненість, що вболівальники не матимуть проблем з житлом, і нині «можна знайти квартири на ніч за нормальною ціною».

Раніше іспанські ЗМІ повідомили, що вболівальники «Реала» повернули понад 2200 квитків на фінал Ліги чемпіонів через проблеми з логістикою та завищені ціни у Києві.

суспільство бізнес гумор краса київ футбол

Знак гривні
Знак гривні