Вболівальники фіналу Ліги Чемпіонів їздитимуть Києвом безкоштовно

Гроші компенсує УЄФА: у вартість квитка на матч включено пересування містом на комунальному транспорті.

На час Ліги чемпіонів у Києві застосують систему combi ticket, тобто, вартість квитка на матчі включатиме проїзд міським транспортом. Про це повідомляє Хмарочос із посиланням на прес-службу КМДА.

Так, уболівальники, які мають квитки на матч між «Реалом» і«Ліверпулем», що відбудеться 26 травня, зможуть безкоштовно користуватися міським транспортом протягом 36 годин (26 та 27 травня).

Так само, упродовж двох днів зможуть їздити комунальним транспортом власники квитків на жіночий фінал Ліги чемпіонів, який відбудеться 24 травня.

УЄФА компенсує бюджету Києва 100 тисяч євро видатків на проїзд (близько трьох мільйонів гривень).

Також на час проведення Ліги чемпіонів відкриють термінал «В» аеропорту «Бориспіль» для прийому фанатів ФК «Реал Мадрид». Фанати «Ліверпуля» прибуватимуть у термінал «D».

У ніч проти 27 травня роботу міського транспорту продовжать на три години.

Нагадаємо, київські готелі та орендодавці підняли ціни на проживання на час проведення фіналу Ліги чемпіонів у десятки і сотні разів. Англійські футбольні фанати кажуть, що не платитимуть захмарну вартість і, вірогідно, не ночуватимуть у Києві. Жителі Києва запустили флешмоб #FreeKyivCouch4Fans, мета якого – безкоштовно прийняти у себе вдома іноземців.

транспорт київ футбол

Знак гривні
Знак гривні