Україна пройшла у фінал Євробачення, Росія ні (ВІДЕО)

Представник України на Євробаченні-2018 у Лісабоні MELOVIN виступив у другому півфіналі та пройшов у фінал міжнародного пісенного конкурсу.

MELOVIN з піснею «Under the ladder» виступав останнім — під номером #18.

У другому півфіналі на сцену вийшли загалом артисти з 18 країн, проте лише 10 за результатами голосування пройшли у фінал.

Так, у фіналі разом з Україною опинилися:
Cербія,
Молдова,
Угорщина,
Швеція,
Австралія,
Норвегія,
Данія,
Словенія
та Нідерланди.

Не пройшла далі представниця Росії Юлія Самойлова, якій у 2017 році заборонили в'їзд до України, а відтак вона не виступала на Євробаченні-2017, і автоматично стала кандидаткою на 2018 рік.

російська делегація в Лісабоні - не фотошоп

Хто такий Melovin

Двадцятирічний одесит Костя Бочаров - із тих людей, котрі «не здаються без бою». Саме цю пісню Святослава Вакарчука він співав, коли з третьої спроби потрапив на прослуховування проекту «X-Фактор», а потім переміг. Путівка на Євробачення далась Melovin також непросто. Він став фіналістом відбору 2017-го, отримав найбільше голосів від глядачів, однак за сумою балів представляти Україну на домашньому конкурсі пішов гурт O`Torvald.

одне з очей - контактна лінза

У Melovin є своя цільова аудиторія. Це переважно дівчата-підлітки, які здебільшого й голосували за нього під час відбору.

Ще під час участі в талант-шоу Костя Бочаров одягав контактну лінзу іншого кольору. Образ підсилювався чорним одягом та пофарбованим волоссям.

музика Євробачення

Знак гривні
Знак гривні