Укравтодор заявляє, що завершив аварійний весняний ремонт траси Київ-Одеса

Можна з'їздити на травневі перевірити. Повідомляється, що на найбільш уражених ділянках верхній шар дорожнього покриття повністю перестилали.

У найближчі дні, до першого травня, обіцяють ліквідувати дрібні ямки пневмоструменевим методом. Зараз наносять розмітку. Ремонт ям тривав з третього квітня.

В «Укравтодорі» пояснюють поганий стан траси Київ-Одеса тим, що «переважна більшість її ділянок експлуатується із понаднормативними термінами і вже давно потребує капітального ремонту».

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляв, що якісний капітальний ремонт розпочнуть цього року і він триватиме 2-3 роки.

В «Укравтодорі» кажуть, що потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд гривень. Зараз Україна домовляється з ЄБРР і ЄІБ щодо кредиту на капремонт ділянки Біла Церква-Умань, це 118 км.

Також повідомляється, що наразі «Укравтодор» проводить капітальний та середній ремонт на кількох ділянках: 17-36 км, 42-58 км, 58-87 км, 13-17 км, 36-42 км, 128-143 км, 402-409 км, а також міст через Хаджибейський лиман.

Хмарочос

транспорт автомобілі будівництво

Знак гривні
Знак гривні