Цивілізація йде! У Києві збудують парковки біля кінцевих станцій - пересідай на метро і їдь

Паркувальні майданчики створять поряд з кінцевими станціями метро. Вони вміщатимуть 600-700 автівок. Звідти можна буде доїхати до роботи в центрі підземним транспортом замість влаштовувати затори по всьому місту.

Безкоштовне паркування для тих, хто їде на метро - в Лос-Анжелесі


Стоп, машина. 12 великих міст, де будуть заборонені автомобілі

«Київтранспарксервіс» підготував документи для створення п’яти нових перехоллюючих паркувальних майданчиків біля станцій метро «Лісова», «Червоний хутір», «Сирець» та «Теремки». Про це розповів керівник підприємства, Олександр Німас.

Влада сподівається, що це дасть можливість залишати автівки біля станцій метрополітену на околицях Києва і, відповідно, розвантажить центральну частину міста.


Як Михайлівська і Софіївські площі перетворюються у стоянки. Києву варто забути про безкоштовні парковки у центрі

«Це вже ті майданчики, які ми запустили в роботу і готові реалізовувати ці проекти загальною кількістю 600-700 машиномісць. Ці майданчики працюватимуть відповідно до офіційних тарифів міста», – цитує Німаса Укрінформ.

«Київтранспарксервіс» не планує передавати ці парковки в оренду приватним особам.


Паркувальний армагеддон. Чому право ставити машину в містах має бути платним для всіх

Німас зазначив, що 27 вересня набуде чинності реформа паркування, яка посилить штрафи за порушення правил. За недотримання правил паркування водію-порушнику доведеться сплатити 255 грн. Припарковані машини, що перешкоджають руху транспорту, будуть евакуювати і повертатимуть лише після сплати штрафу.

На думку Німаса, такі жорсткі умови нададуть змогу збільшити кількість багаторівневих паркінгів за рахунок залучення інвесторів.

Хмарочос

парковка реформи концепція місто транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні