Агенти змін розробили єдиний квиток для всього транспорта Києва (ФОТО)

Команда дизайнерів «Агенти змін», завдяки якій у метро з'явилися нові вказівники, тепер розробила дизайн єдиного електронного квитка для проїзду в наземному громадському транспорті.

Дизайнери наслідували стиль картки для проїзду в київському метро, - передає Хмарочос.

Дизайнери вирішили пофантазувати, як виглядатиме е-квиток, після того, як «Київпастранс» почав встановлювати валідатори й заявив, що планує відмовитись від паперових квитків.

Оскільки інформації про е-квитки небагато, автори виходили з того, що це буде єдиний квиток і діятиме він в усіх видах транспорту, як це відбувається в усіх європейських містах із розвиненою транспортною мережею.

«Агенти змін» зробили квиток для наземного транспорту за зразком створеної ними раніше проїзної картки київського метро. Жовтий колір обрали, оскільки зараз це домінуючий колір громадського транспорту в Києві.

Лицьову сторону прикрашає сітка вулиць центру Києва – Майдану Незалежності, Європейської площі та Хрещатика. На білій смузі розміщено логотипи шести видів транспорту: метро, трамвай, автобус, тролейбус, фунікулер та міська електричка.

Нагадаємо, схеми Київського метрополітену також розробили «Агенти змін». Цю роботу вони роблять безкоштовно.

транспорт київ реформи

Знак гривні
Знак гривні