У зв'язку з приходом Ryanair, британцям укотре рекламують Україну надлишком гарних жінок

Британське видання The Sun з нагоди запуску нових маршрутів лоукостера Ryanair до України розповіло своїм читачам про привабливі ціни на алкоголь, цигарки та готелі у країні, та про «надлишок» красивих жінок, - пише Голос Америки.

Як відзначає таблоїд The Sun, Україна вже тривалий час користується популярністю серед британців обох статей як місце проведення холостяцьких вечірок напередодні одруження/заміжжя.

The Sun наводить коментар про привабливість України одного із організаторів відпочинку для британців в Україні, включно із холостяцькими мандрами для представників обох статей.

«Головна причина, через яку хлопцям подобається в Україні, полягає у тому, що жінки тут одні із найкрасивіших у світі і їх тут надлишок», – наводять слова організатора у The Sun.

«Британцям, які спокусяться дешевими польотами, сподобаються і ціни, які вони зустрінуть всередині країни. Минулого року індекс вартості пива GoPro Beer Price Index зафіксував, що середня ціна пива в Україні становить 1,15 фунта, а в окремих місцях пиво можна придбати і всього за 50 пенсів. Обід із трьох став у ресторані середнього рівня коштує близько 15,26 фунтів, а пачка цигарок Marlboro – 79 пенсів. Номер у 3-зірковому готелі можна знайти і за 15 фунтів за ніч, а ліжко у хостелі вартує від 3 фунтів», – розписує принади України британське видання.

Низький рівень життя переважної більшості населення України є однією із причин того, що за країною протягом тривалого часу тримається імідж пункту призначення для так званого «секс-туризму».

У листопаді 2017 року народний депутат Анна Романова, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Верховної Ради, писала на сторінках «НВ», що через відсутність правильного туристичного брендингу України відбулося стихійне формування специфічної туристичної привабливості. І ця стихійна репутація в своїй основі несе подорожі за красивими і невимогливими (якщо не сказати легкодоступними) жінками.

«Репутація країни як зони дешевого (безкоштовного) «секс-туризму» – шкодить туристичній індустрії, іміджу України та українок. Адже імідж дешевої дестинації легкодоступних жінок приваблює відповідний контингент. Як снігова куля. Що далі, то важче буде позбутися такого ярлика», – відзначала народний депутат, приділяючи чомусь особливу увагу туристам із Туреччини.

авіація україна суспільство

Знак гривні
Знак гривні