На чергових виборах Путіна, хто б міг подумати, переміг Путін. Вкидання бюлетенів було масове (ВІДЕО)

Путіна запитали, чи буде він брати участь у виборах в 2030 році, на що той відповів: «Це смішно. Я що, до ста років тут буду сидіти?».

Зазначимо, що вибори в Росії відбувалися з масовими порушеннями. Зокрема, оприлюднено десятки відео з вкиданням бюлетенів.


"Раком" у виборчих урнах, прикриті кульками камери. Цирк шапіто на "виборах Путіна" (ФОТО, ВІДЕО)

На незаконних виборах президента РФ в анексованому Криму фіксували низьку явку. Також повідомлялося, що на кримських татар чинили тиск.

На виборах президента Російської Федерації Володимир Путін, за даними російського ЦВК, отримав 76,66% голосів виборців після обробки 99,65% протоколів.

На другому місці кандидат від КПРФ Павло Грудінін, який набрав 11,80% голосів, на третьому — лідер ЛДПР Володимир Жириновський — 5,67%.

Ксенія Собчак отримала 1,67%, Григорій Явлінський набрав 1,04%. Кандидат Борис Титов на шостій позиції з 0,76%, за ним — Максим Сурайкін з 0,68% голосів, і останній — Сергій Бабурін з показником 0,65%.

У російському Центрвиборчкомі заявили також, що в анексованому Криму на «виборах» президента за Путіна нібито «віддали» 91,9% голосів.

За матеріалами Громадського

вибори путін кримінал росія

Знак гривні
Знак гривні