Україна висловила співчуття росіянам через загибель 71 людини під Москвою

На борту пасажирського літака АН-148 авіакомпанії «Саратовські авіалінії», що виконував рейс з Москви в Орськ, перебувала 71 особа, у тому числі троє дітей і шестеро членів екіпажу. В результаті авіакатастрофи, яка сталася 11 лютого, ніхто не вижив.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив співчуття громадянам Росії через катастрофу пасажирського літака, - передає Радіо Свобода.

«Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблих в авіакатастрофі неподалік від Москви», – написав український міністр у мережі Twitter.


Що відомо про катастрофу - ВВС, російською

«За попередньою інформацією консула, громадян України не було на борту літака Ан-148, що зазнав катастрофи в Підмосков’ї» – повідомив раніше у Twitter офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.


2017 був найбезпечнішим в історії авіації - 2018 починається печально (ІНФОГРАФІКА)

Слідчий комітет Росії порушив справу про порушення правил безпеки експлуатації повітряного транспорту, в результаті чого загинули люди. Прокурори перевірять дотримання вимог законодавства при здійсненні технічного обслуговування літака і роботу диспетчерських служб, повідомили в Генпрокуратурі Росії.

авіація катастрофа росія

Знак гривні
Знак гривні