Одну з лідерок руху проти домагань звинуватили в сексуальних домаганнях

У Каліфорнії одну з лідерок руху проти домагань #MeToo звинуватили у домаганнях до чоловіка.

Про це пише Associated Press.

Демократку з Каліфорнії, лідерку місцевого руху проти сексуальних домагань Крістіну Гарсію звинуватив у непристойній поведінці Даніель Ферреро, співробітник законодавчого апарату.

Даніель Фьєрро заявив, що Гарсія гладила його по спині, стискала сідниці та намагалася доторкнутися до його статевих органів.

Це відбулося у 2014 році.

На той час чоловік про це нікому не розповів, однак у січні 2018-го поскаржився на Гарсію своєму боссу, який доніс інформацію до лідерів Асамблеї штату.

«Будь-яка скарга щодо сексуальних домагань повинна сприйматися серйозно. І я буду брати участь в будь-якому розслідуванні цього», — заявила сама Гарсія в офіційній заяві.

Втім, вона сказала, що нічого подібного не пригадує, - так само, як свого часу Кевін Спейсі, коли його звинуватили.

Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася після публікації New York Times про домагання з боку голлівудського продюсера Харві Вайнштейна. Зокрема, продюсера звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу. Пізніше голлівудська акторка Макгоун звинуватила Вайнштейна в зґвалтуванні.

Через велику кількість заяв щодо сексуальних домагань у Лос-Анжелесі створять підрозділ з розслідувань сексуальних домагань у Голлівуді.

Використано та виправлено переклад Громадського

сша скандал суспільство

Знак гривні
Знак гривні