Епідемія: Після різанини в Пермі - тепер з сокирами напали на школу в Бурятії (ВІДЕО)

В Росії сталося два схожих випадки за тиждень:


15 січня в Пермі школярі влаштували різанину: 13 потерпілих (ФОТО)

А тепер у військовому селищі Сосновий бор у столиці Бурятії місті Улан-Уде двоє підлітків увірвалися вранці в школу №5. Один з них - за попередніми даними, учень 9 класу - озброївся сокирою і поранив кількох дітей. У кабінеті сьомих класів після цього почалася пожежа — нападник кинув туди «коктейль Молотова», - передає Громадське:

За даними Міністерства охорони здоров'я, один з нападників на школу після атаки хотів накласти на себе руки. Зараз він у лікарні. Чи працювали раніше з ним психологи, поки невідомо.

Управління Слідчого комітету у республіці порушило кримінальну справу про замах на вбивство. Підозрюваний підліток затриманий, ведуться пошуки його передбачуваного спільника. За даними Mash, нападників було не двоє, а троє.

Нагадаємо, 15 січня у школі № 127 у російській Пермі стався інцидент, внаслідок якого ножові поранення дістали щонайменше 9 учнів 4-го класу, а також вчителька початкових класів.

За оголошеними тоді даними Слідчого комітету Росії, між учнями стався конфлікт, який переріс у бійку з ножами, під час якої й постраждали учні. За версією місцевого МВС, двоє підлітків напали на учнів початкових класів з ножами і навмисне завдали їм травм.

Пізніше правоохоронці назвали це навмисним нападом. Також відомо, що підлітки намагалися накласти на себе руки.

школа кримінал росія

Знак гривні
Знак гривні