В російській Пермі школярі влаштували різанину: 13 потерпілих (ФОТО)

У школі № 127 у російській Пермі, за попередніми даними, між учнями стався конфлікт, який переріс у бійку з ножами. За іншою версією, на учнів школи напали двоє підлітків. Згідно з останніми даними, щонайменше 9 учнів (4-го класу, — ред.) постраждали, також ушкодження дістала вчителька. Вона і ще один учень перебувають у критичному стані.

Про це повідомляє Громадське.

Бійка між учнями виникла школи нібито через особистий конфлікт.

Водночас, за даними місцевого видання «59.ру», на учнів школи напали двоє підлітків у масках. Вони ввійшли в будівлю з чорного ходу, потім увірвалися до одного з класів і напали на учнів.

За даними Telegram-каналу Mash, загалом під час бійки у пермській школі постраждало 9 людей. Серед них один старшокласник, решта — учні середньої школи (11-12 років, — ред.).

Важкі поранення дістала вчителька початкових класів, яка намагалася розборонити учасників бійки. Її прооперували в місцевій лікарні.

За офіційними даними Міністерства територіальної безпеки Пермського краю, на учнів напали двоє чоловіків у масках. 8 учнів і вчителька отримали ножові поранення. Двоє постраждалих перебувають у важкому стані — учень (10 років) та вчителька.

Повідомляється, що нападників затримали. Їх було двоє.

Місцеве видання «59.ру» з посиланням на свідків події повідомляє, що на вигляд нападникам по 16 років.

Водночас, за версією Слідчого комітету, побилися двоє учнів пермської школи. Школярі і вчителька, які перебували на місці події, намагалися розборонити їх.

За останніми даними, під час інциденту постраждали 13 людей.

школа кримінал росія

Знак гривні
Знак гривні