Проти Трампа на наступних виборах починають виставляти ведучу Опру Вінфрі (ВІДЕО)

В американських ЗМІ почали говорити про можливу кандидатуру на президентство Опри Уінфрі у 2020 році після її промови на церемонії «Золотого глобусу», де Опра виступила за права жінок.

Американська акторка Меріл Стріп вважає, що телеведуча Опра Уінфрі «більш ніж кваліфікована», аби стати наступним президентом Сполучених Штатів. Про це вона заявила CNN під час спільного інтерв'ю з Томом Генксом.

Washington Post уже заздалегідь дослідив, що може грати проти Опри - від її елітизму, до обвалу ринків через неправдиві заяви й відправлення ракового пацієнта до шарлатана.

Прес-секретар Білого дому Гоґан Ґідлі заявив, що президент США Дональд Трамп буде радий бачити телеведучу Опру Вінфрі своїм опонентом на наступних виборах.

Протягом 25 років Вінфрі вела щоденне телевізійне ток-шоу, а зараз контролює мережу кабельного телебачення Own, яку сама заснувала.

Відео промови Вінфрі з нагоди здобуття премії оприлюднили на каналі телекомпанії NBC у YouTube.

"Час правління світом могутніх чоловіків минув", - заявила Вінфрі, що й викликало розмови про її майбутнє балотування.

"Я хочу, щоб усі дівчата знали, що на горизонті новий день. І світанок настане тільки завдяки неймовірним і сильним жінкам, які зараз є в залі", – сказала вона.

Промова безпосередньо стосувалася нашумілої в 2017 році теми сексуальних домагань, але не обмежувалася тільки цією темою:

Аналітики кажуть, що саме так виступають претенденти на президентську посаду. А ось Дональд Трамп вже заявив, що піде на другий термін. Політологи вже радять усім запастися попкорном, адже дебати між розумною і гострою на язик Опрою Вінфрі та ексцентричним нинішнім президентом США можуть бути видовищними.

За матеріалами Громадського, ТСН, CNN, Washington Post

сша вінфрі культура вибори трамп змі

Знак гривні
Знак гривні