Робот Софія дала інтерв'ю, де призналася, що любить Чорне дзеркало, якого не бачила (ВІДЕО)

Людиноподібна робот Софія розповіла, що обожнює фантастичний серіал «Чорне дзеркало». При цьому перед тим вона казала, що його не бачила. Ще кілька відповідей штучного інтелекту викликали сміх свою легенькою недоречністю, як коли розмовляєш із людиною з "особливостями мислення" чи дитиною.

Про це вона заявила в інтерв'ю Business Insider, - передає Громадське

До початку інтерв'ю Софія повідомила, що хоче змінити світ на краще.

Водночас, протягом бесіди її поведінка дещо відрізнялася від минулих інтерв'ю: Софія не знаходила відповідей на деякі питання, швидко змінювала тему і суперечила сама собі.

«Люди стануть ближчими до штучного інтелекту, використовуючи його, щоб розширити власні знання. Ми вже зараз зберігаємо багато наших знань в інтернеті. Можливо, персональний штучний інтелект дозволить людям розвантажити щось з того, що вони знають, більш конфіденційно», — заявила Софія.

Під час іншого інтерв'ю робот вже повідомляла про намір створити власну сім'ю.

Нагадаємо, Саудівська Аравія стала першою країною, яка надала підданство роботу. Це сталося під час саміту «Інвестиційна ініціатива майбутнього». Тоді робот Софія заявила, що дуже пишається цим, а країна викликала критику, що вона надає підданство роботу легше, ніж людям, які там працюють, та ставиться до жінки-робота краще, ніж до людей жіночої статі.

Повне інтерв'ю Софії Бізнес-Інсайдеру:


Розшифровка

технології гумор

Знак гривні
Знак гривні