Джип судді на пішохідному переході вбив людину (ФОТО)

За даними Громадського, позашляховик, яким збито людину, належить судді Васильківського суду - наразі встановлюється, чи достеменно саме суддя був за кермом і чи був він п`яний.

Водій позашляховика Land Rover, який збив пішохода у Голосіївському районі Києва, пройде тест на вміст алкоголя в крові. За даними джерел Громадського, за кермом авто перебував суддя з Київщини.

У коментарі кореспонденту патрульні поліцейські, які були присутні на місці ДТП, повідомили, що водій позашляховика поїхав для проходження тесту на вміст алкоголя в крові.

«Коли ми приїхали на місце ДТП, то побачили швидку допомогу, яка констатувала смерть чоловіка. Загиблий чоловік 1959-го року народження», — сказала у коментарі Громадському патрульна поліцейська Аліна Горіленко.

На питання, чи був водій напідпитку, поліцейська відповіла: «Я цього не знаю, бо я не лікар. У такому випадку людину відправляють у медзаклад».

Позашляховик з місця аварії евакуюють.

За інформацією двох співрозмовників Громадського у МВС, водій позашляховика — суддя Васильківського міжрайонного суду Київської області Сергій Корнієнко.

Зазначимо, що у декларації судді з таким самим прізвищем та ім'ям у графі «транспортні засоби» вказана та сама модель автівки Land Rover, що й була на місці ДТП.

Аварія сталась на вулиці Васильківській, поблизу ВДНГ.

Повідомляється, що позашляховик Land Rover збив чоловіка на пішохідному переході. Від травм постраждалий помер на місці.

суд ДТП київ

Знак гривні
Знак гривні