Бойовики обстріляли з Градів Новоголуганське. Є цивільні жертви (ФОТО)

Надвечір 18 грудня бойовики “ДНР” обстріляли смт Новолуганське в Донецькій області, в районі Світлодарської дуги, з реактивної системи залпового вогню.

Про це повідомив голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

“Дух “русского міра” щойно відчули на собі мешканці селища Новолуганське: близько 17-ї години на житловий сектор впало щонайменше 15 снарядів «граду». Російські наймити поцілили у житлові будинки та дитячий садок”, – написав Жебрівський у “Фейсбуці”.

“Як доповідає мені голова Бахмутської ВЦА Володимир Бохонов, палають приватні будинки на вулиці Мічуріна, у дитячому садку вибиті шибки та пошкоджено майданчик”, – додав він.

Прес-центр штабу АТО деталізував інформацію: “…Близько 17:00 російсько-окупаційні війська з населеного пункту Горлівка здійснили варварський, цинічний обстріл з реактивних систем залпового вогню по населеному пункту Новолуганське, що на Луганському напрямку району АТО.

На жаль, є жертви серед цивільного населення та руйнування житлових будівель у Новолуганську. Кількість жертв та масштаби руйнувань встановлюються.

Як уточнив Павло Жебрівський у коментарі каналу “112 Україна”, потерпілі – дві жінки, в них поранення, зокрема в однієї – у руку.

Триває гасіння пожеж у трьох будинках, снаряди зачепили загалом п’ять будинків.

У соцмережах винуватцем обстрілів називають реад “Корса” – реактивно-артилерійський дивізіон “ДНР”, очолюваний колишньою співробітницею МВС України Ольгою Качурою “Корсою”.

Новинарня

донеччина війна

Знак гривні
Знак гривні