Треба починати атаку на Юльку. Соломатіна з НАЗК звинувачує АП в інформатаках

Колишня керівниця Департаменту фінансового контролю Національного агентства з питань запобігання корупції Ганна Саломатіна оприлюднила листування в месенджері з чиновником Адміністрації президента Олексієм Горащенковим.

Відповідні скріншоти вона виклала у Facebook.

«Якщо у когось ще є сумніви щодо існування куратора за НАЗК в Адміністрації Президента, або сподівання, що СБУ забезпечить неупереджений розгляд справи за заявою викривачів з НАЗК - почитайте фрагменти мого листування у WhatsApp з Олексієм Горащенковим», — написала Соломатіна.

Вона додала, що ніхто не зацікавлений розслідувати її заяви про порушення в НАЗК та «кураторство» з боку Адміністрації президента.

«Я мав з К тільки одну розмову. Просив вас не чіпати до 16-го числа і не заважати працювати. Більше нічого», — пише Горащенков Соломатіній, говорячи про ситуацію з її звільненням.

В Адміністрації Президента звинувачення щодо втручання в роботу Нацагентства назвали безпідставними. Мовляв, у них немає жодного інструменту впливу на антикорупційну структуру, а заяви Соломатіної «слід розглядати в площині її робочих і особистих відносин з керівництвом НАЗК». А співробітник президентської адміністрації Олексій Горащенков, якого Ганна Соломатіна назвала куратором агентства, заявив, що не має «ані права, ані можливостей, ані часу, ані бажання» втручатися в роботу Нацагентства.

соломатіна скандал корупція

Знак гривні
Знак гривні