Біля вбитого Самарського у Сєвєродонецьку знайшли ще одне тіло невідомого чоловіка

У Сєвєродонецьку в Луганській області неподалік убитого депутата міськради Сергія Самарського знайшли мертвим ще одного чоловіка.

Про це Громадському заявила речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай.

«Знайшли ще одне тіло біля Самарського, це теж чоловік», — сказала вона.

Погукай додала, що причина смерті та чи пов'язане його убивство з Самарським — невідомо.

«Чоловік, вік невідомий. Знайшли під час огляду території майже одночасно із Самарським — трохи пізніше. Поки що немає точної інформації про причину смерті і чи пов'язані ці два вбивства», — додала Погукай.

Місцевий активіст, координатор кризового медіацентру Сіверський Донець, Сергій П'ятниця, який обходив місце злочину, повідомив, що мертвого Самарського було знайдено біля його дому, а інше тіло знайшли в старому районі міста — не менш ніж за кілометр звідти.

«Ми були добре знайомі, робили разом акції, йшли разом в депутати. Я не пройшов. І до цієї каденції він був депутатом від Батьківщини — попередні дві каденції було неефективно боротись. В нас уже два місяці не відбуваються ані сесії міськради, ні засідання міськвиконкому, підприємцем був — була юридична фірма. Можливо, це зв'язано з бізнесом. Не виключаю, що це було пов'язано з політичною діяльністю, розглядалась його кандидатура на посаду секретаря», — розповів він Громадському.

самарський луганщина кримінал політика

Знак гривні
Знак гривні